середу, 7 травня 2014 р.

«ЕкоКульки» - дешево й чисто

Хочете дихати чистим повітрям удома? Бажаєте витратити на це мінімум сил та коштів? Тоді «ЕкоКульки» просто створені для вас!


«ЕкоКульки» – це чудодійний засіб для очищення повітря вашої кімнати від шкідливих речовин. Знімаєте захисну плівку – ставите на поличку – насолоджуєтеся свіжістю на повні легені. Екологічно чисті нитки виробу містять спеціальну речовину, яка перетворює брудне повітря на чисте всього за 20 гривень. Дешево й сердито.

Якщо попередній опис не викликав довіри, то ви належите то тієї більшості досвідчених черкасців, які не «повелися» на наші з одногрупницею вигадки. І це добре, оскільки нас неабияк потішила думка, що черкасці – не такі наївні, щоб вірити першим ліпшим і купувати чудо-екозасіб.

Перші потенційні покупці – парочка чи то закоханих, чи то друзів – не повірили нам одразу, хоча документи (звичайно, несправжні) хлопець все ж переглянув. Натомість дівчина відразу посміялася з наших виробів. Така ж реакція була і в компанії молодих хлопців, і в дівчат, які одразу відмовилися від покупки, і навіть у бабусі, на яку ми особливо «розраховували». «Такого ж не буває, дівчата», – сказала вона. Ну от. А все так добре починалось: жінка і слухала уважно, і документ детально оглянула, ледь не погодившись на нашу аферу.

Не втрачаючи ентузіазму, ми з колегою-журналісткою (на мить консультанти інтернет-магазину «ЕкоСвіт») продовжили експеримент. Проте, безрезультатно. Ніхто з опитаних нами людей не погодився купувати чудодійний виріб для очищення повітря під експромт-назвою «ЕкоКульки». Так копійчини й не заробили. Лише позитивні емоції та порцію проведеного на свіжому повітрі часу.

Ваша я)
Ну іще Маріамчик, з якою ми робили цей експеримент))

Немає коментарів:

Дописати коментар